LalBrew Diamond™ 11g

Doporučujeme na tyto pivní styly: Munich Helles, Dortmunder Export, German Pilsner, Bohemian Pilsner, American Pilsner, Vienna Lager, Oktoberfest/Märzen, Dark American Lager, Munich Dunkel, Schwarzbier.

Dávkování: 11 g až na 20 litrů piva

Doporučená teplota fermentace: 10 - 15°C

Návod: Kvasnice ze sáčku vysypete do sklenice s vodou o teplotě cca 30°C. Nemíchejte. Nechte cca deset minut zchladnout na teplotu cca 20°C a rozmíchejte lžičkou kvasného cukru. Po cca hodině přidejte k mladině o teplotě 15°C. Řádně promíchejte. Postupně můžete teplotu mladiny ochaldit až na 12°C

99,00 Kč

Dávkování: 11 g až na 20 litrů piva

Doporučená teplota fermentace: 10 - 15°C

Návod: Kvasnice ze sáčku vysypete do sklenice s vodou o teplotě cca 30°C. Nemíchejte. Nechte cca deset minut zchladnout na teplotu cca 20°C a rozmíchejte lžičkou kvasného cukru. Po cca hodině přidejte k mladině o teplotě 15°C. Řádně promíchejte. Postupně můžete teplotu mladiny ochaldit až na 12°C